Almere maakt ruimte voor Het Huis van Het Vergeten Kind

31-08-2017 (15:00) - Marketing

Johnny de Mol, ambassadeur van Het Vergeten Kind, maakte vandaag met locoburgemeester René Peeters van Almere bekend dat Almere ruimte maakt voor Het Huis van Het Vergeten Kind.


Samen rolden zij een enorme loper uit voor het stadhuis van Almere, waarmee zij symbolisch Het Vergeten Kind welkom heetten. De loper bleek een enorme kleurplaat te zijn, die Almeerse kinderen, kinderen uit opvanglocaties, jongerenvertegenwoordigers van Het Vergeten Kind en bekende Nederlanders samen inkleurden.


in 2018 beginnen

Tijdens het persmoment bij het stadhuis vestigden ambassadeurs Johnny de Mol, Irene Moors, Saar Koningsberger, Dennis van der Geest, Wolter Kroes en Lucille Werner de aandacht op de VriendenLoterij Prijzenmarathon. Een nationale actie om geld in te zamelen voor de daadwerkelijke bouw het huis. Naar alle waarschijnlijkheid kan de bouw in 2018 beginnen. Waar het huis precies komt te staan is nog niet bekend. Het Huis in Almere moet één grote, liefdevolle plek worden waar tienduizenden kwetsbare kinderen de komende jaren activiteiten beleven, zodat ze hun zorgen even opzij kunnen zetten. De actie loopt tot en met 30 september.

 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch