Amazon start in Nederland met onbeperkte gratis bezorging binnen een dag

08-11-2017 (10:09) - Marketing

Onbeperkte bezorging van meer dan een miljoen artikelen binnen één dag, en nog eens meer dan een miljoen artikelen die binnen twee dagen worden bezorgd, in ruim 30 categorieën zoals elektronica, pc, boeken, mode, woon- en keukenartikelen, gereedschap en veel meer: Amazon komt vanaf vandaag naar Nederland.
 

Amazon kondigt vandaag de lancering van Amazon Prime in Nederland aan. Het lidmaatschap is beschikbaar via www.amazon.de/prime en biedt onbeperkte gratis bezorging van meer dan een miljoen producten binnen één dag – plus nog eens meer dan een miljoen producten die binnen twee dagen worden bezorgd, en toegang tot onbeperkte streaming van Amazon Prime Video. Het Amazon Prime-lidmaatschap is in Nederland beschikbaar voor een introductieprijs van   € 3,99 per maand. Het is ook mogelijk om voor € 49 een jaar lid te zijn. Klanten in Nederland kunnen Prime uitproberen door zich aan te melden voor een gratis proefperiode van 30 dagen.
 

overige voordelen

Overige voordelen voor Prime-leden in Nederland zijn toegang tot Prime Exclusive items, vroegtijdige toegang tot Prime Lightning Deals, toegang tot Prime Day, een wereldwijd ééndaags online shopevenement dat exclusief toegankelijk is voor Prime-leden, Twitch Prime – een premium game-ervaring op Twitch, het social videoplatform en -community voor de videogamecultuur, met maandelijkse nieuwe in-game-loot, kijken zonder advertenties en gratis abonnementen op kanalen – en onbeperkte foto-opslag via Prime Photo.
 
 
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch