Amstel vindt geschikte rondemisters Amstel Gold Race

13-04-2017 (10:15) - Marketing

Vrouwelijke wielrenners die deelnemen aan de Amstel Gold Race Ladies Edition deden onlangs een oproep: ze zijn op zoek naar knappe rondemisters. Mannelijke renners worden immers ook altijd door twee rondemissen gekust op het podium. Er zijn inmiddels twee geschikte kandidaten gevonden.

Het gaat om Bruno Bobbink en Inge Douwma. Zij gaven met zo’n 20.000 andere potentiële rondemisters gehoor aan de oproep van bijvoorbeeld Anna van der Breggen, Puck Moonen en Ellen van Dijk. ‘Hij moet brede schouders hebben’ en ‘Hij moet wel een beetje billen hebben’ behoorden onder andere tot de eisen van de dames. Middels de video ging Amstel op zoek naar twee geschikte kandidaten die hoogstpersoonlijk de dames zullen feliciteren die bij de Amstel Gold Race het podium halen. Wellicht een extra motivatie voor de rensters. 
 
De twee mannen winnen daarnaast een geheel verzorgd Amstel Gold Race weekend. Bruno en Ingo mogen meefietsen met de Amstel Gold Race toerversie op zaterdag, rijden op zondag mee met de koers in een juryauto.
 

 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch