ASICS lanceert kledinglijn voor bizarre weersomstandigheden

27-09-2019 (11:00) - Marketing

ASICS presenteert vandaag in aanloop naar het WK Atletiek de nieuwe kledinglijn voorzien van Thermal Body Mapping. De lijn is ontworpen om atleten zelfs in de meest intense hitte helpen te presteren. De nieuwe kleding wordt gelanceerd voorafgaand aan de IAAF Wereldkampioenschappen in Doha, Qatar, waar de temperaturen naar verwachting boven de 40 graden komen.
 
De nieuwe kleding is ontwikkeld in het laboratorium van het ASICS Institute of Sport Science in Kobe, Japan. De lijn is gemaakt met de nieuwste kledingtechnologie, de ‘Thermal Body Mapping‘ met onder meer waterafstotend materiaal dat zorgt voor een lichter, minder plakkerig gevoel. Een combinatie van natuurlijk materiaal en open naden zorgt voor goede ventilatie en geeft atleten een comfortabel gevoel.
 
Kenichi Harano, Executive Officer en Senior General Manager ISS??: “We zijn ongelooflijk trots om onze geavanceerde kledingtechnologie te onthullen van het ASICS Institute of Sport Science. Ons team van sportwetenschappers heeft veel zorg besteed aan het opnieuw ontwerpen van de baan- en veldkleding om aan de vraag van extreme weersomstandigheden te voldoen. Het resultaat is de perfecte combinatie van ademende, waterafstotende kleding die comfortabel op de huid zit, er goed uitziet en onze atleten helpt op hun best te presteren.”
 

Nederlandse federatie in ASICS

ASICS sponsort zes federaties die de nieuwe kleding zullen dragen op de Wereldkampioenschappen: Nederland, Frankrijk, Italië, Japan, Oekraïne en Bulgarije. De komende periode zal deze vernieuwde ASICS kledinglijn veel voorbij komen, want het merk heeft een meerjarige verlenging van haar sponsoring van IAAF getekend.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch