Beter Bed lanceert 'Beter Bed Boxspring Lease'

30-07-2020 (09:51) - Marketing

Beter Bed heeft een nieuwe service gelanceerd: de Beter Bed Boxspring Lease. Op deze manier wil Beter Bed een goede nachtrust op een premium boxspring voor iedereen toegankelijk maken.
 
Het initiatief sluit goed aan bij de in Nederland al langer gaande beweging richting een deeleconomie, waarin steeds meer mensen ervoor kiezen om van ‘iets bezitten’ naar ‘iets gebruiken’ te gaan, laat het bedrijf weten. De Boxspring Lease collectie bestaat uit vier boxspringmodellen in verschillende prijsklassen. Van het instapmodel Boxspring Kopenhagen tot het topmodel boxspring Helsinki. Beter Bed biedt binnen de leaseovereenkomst ook een gratis servicepakket aan en de mogelijkheid tot het gratis verhuizen van de boxspring binnen Nederland. 
 
Na een leaseovereenkomst van vijf jaar kan de consument de boxspring te retourneren, over te nemen of om een nieuw contract aan te gaan waarbij de boxspring wordt vervangen door een nieuw exemplaar. De oude boxspring wordt door de slaapspecialist opgehaald en op een verantwoorde wijze verwerkt.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch