Blackberry hoopt op comeback met KEY2

07-06-2018 (16:13) - Marketing

Vandaag introduceert TCL Communication, de wereldwijde smartphonefabrikant en licentiepartner van BlackBerry, de BlackBerryKEY2. Naast het bekende fysieke BlackBerry-toestenbord en de typische beveiligings- en privacy-instellingen, biedt deze nieuwe BlackBerry een aantal functies die een primeur vormen voor het merk.


Alain Lejeune, Senior Vice President van TCL Communication & CEO van BlackBerry Mobile: "Hoewel de keuze voor de consument tegenwoordig enorm is, bieden de meeste smartphones gelijksoortige features. Er is weinig onderscheid tussen de verschillende merken en toestellen. Met de BlackBerry KEY2 hebben we een bijzondere smartphone gemaakt die trouw blijft aan de kenmerken die van BlackBerry een icoon hebben gemaakt. Maar er worden ook nieuwe innovaties en ervaringen geïntroduceerd die dit niet alleen een van de best beveiligde smartphones maakt, maar ook de meest geavanceerde BlackBerry-smartphone ooit."

 

innovaties

Op technologisch vlak is er genoeg te vertellen. Met de eerste dual-rearcamera op een BlackBerry-toestel heeft de BlackBerry KEY2 ook de indrukwekkendste camera-ervaring. Deze dubbele 12 MP-camera's moeten voor een verbetering van de automatische witbalans zorgen, snellere autofocus en verbeterde beeldstabilisatie. De BlackBerry KEY2 introduceert ook nieuwe manieren om op te nemeni, zoals de Portrait-modus en Optical Superzoom. Met de portretmodus kunnen gebruikers nu professioneel ogende beelden maken. 

 

privacy

De BlackBerry KEY2 beschikt over verbeterde beveiligings- en privacyfuncties. Dankzij een verbeterd besturingssysteem en BlackBerry's eigen techniek waarbij beveiligingssleutels aan de processor worden toegevoegd, is de BlackBerry KEY2 naar eigen zeggen de veiligste Android-smartphone op de markt. Bovendien krijgt de gebruiker dankzij een standaard app van BlackBerryin één oogopslag zicht op de beveiliging van het toestel. Deze app toont de gehele beveiligingsbeoordeling van het apparaat en biedt een eenvoudige manier om te bekijken hoe apps toegang hebben tot persoonlijke gegevens zoals  locatie, toegang tot de camera, microfoon en meer. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch