Bol.com stelt digitale boeken en voorleesvideo’s ter beschikking aan alle kinderen thuis

Bol.com stelt digitale boeken en voorleesvideo’s ter beschikking aan alle kinderen thuis

23-03-2020 (10:12) - Marketing

Om het binnen blijven een beetje aangenamer te maken voor kids in Nederland en België, opende bol.com afgelopen vrijdag een digitale boekenclub voor thuisblijvertjes. Kinderen kunnen zowel e-books lezen als verhalen luisteren die door bekende gezichten - vanuit hun huis - worden voorgelezen.
 
Iedere ochtend om 09.00 uur verschijnen er voorleesvideo’s, precies op tijd voor de opening van het digitale thuiskantoor van ouders. Een aantal bekende Nederlanders zullen een bijdrage leveren door vanuit huis verhalen voor te lezen, zoals Monique Smit, Jill Schrinhofer, Nola Kemper en Niek Roozen. Elke week nemen nieuwe voorlezers het stokje over.
 
verschillende leeftijdscategorieën zijn er daarnaast ebooks en luisterboeken te vinden. Bol.com geeft iedereen de mogelijkheid om ze voor 0,01 eurocent per stuk te lezen en beluisteren. Ook die boeken zullen elke week worden vervangen door nieuwe, toffe titels.
 
Annet Scheermeijer, director boeken bij bol.com: ‘Voor ons allemaal is het dagelijks leven nu op z’n kop gezet. Kinderen kunnen niet naar school, waar mogelijk blijft iedereen thuiswerken en we vermijden sociale contacten. Het minste dat wij als bol.com kunnen doen is het thuiswerken voor ouders wat makkelijker maken en kinderen tegelijkertijd een waardevolle invulling van hun tijd bieden.’
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch