Bringly stelt Same Day Delivery netwerk open voor nieuwe klanten

Bringly stelt Same Day Delivery netwerk open voor nieuwe klanten

13-07-2021 (10:45) - Marketing

Logtech-bedrijf Bringly, een duurzame verzendnetwerk voor retailers, stelt haar Same-Day verzendnetwerk nu ook open voor nieuwe klanten. Het afgelopen jaar was Bringly al actief in België, maar alleen voor bestaande klanten.
 
Bringly ondersteunt retailers met duurzame en Same-Day bezorgservices – zoals "Ship-from-Store" – om de klantervaring te verbeteren én de CO2-uitstoot te verlagen. Het netwerk van fietskoeriers en elektrische voertuigen maakt het mogelijk om dezelfde dag en volledig CO2-neutraal pakketten vanuit fysieke winkels te bezorgen bij de consument.
 

Last-mile

"Wij transformeren de last-mile van retailers tot een duurzame bezorgervaring tot aan de voordeur van de consument. Wij stellen de klant centraal en laten zowel de retailer als de klant hun eigen bezorgvoorkeuren instellen. Bij bestaande klanten, met winkels in België, hebben we het afgelopen jaar een positief effect gezien op de klanttevredenheid. We zijn daarom blij dat we deze dienstverlening nu ook kunnen introduceren aan retailers die nog geen klant zijn.", aldus directeur Rajiv Laigsingh.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch