Bruine beugel van Grolsch is weer terug

13-09-2018 (12:08) - Marketing

De bruine beugelfles van Grolsch is terug van weggeweest. Vanaf deze week brengt de bierbrouwer haar Grolsch Kruidige Tripel in de bruine beugelfles op de markt.


Als eerste bier in de Grolsch Proeverij was deze Tripel tot nu toe alleen tijdelijk verkrijgbaar in vijftig geselecteerde Grolsch horecagelegenheden. Na de positieve reacties op heeft Grolsch besloten de Kruidige Tripel opnieuw te introduceren. In een beperkte oplage in de bruine beugelfles.


Meesterbrouwer Marc Janssen: “Geweldig om te horen dat deze Kruidige Tripel zo enthousiast is ontvangen door bierliefhebbers. Het is een verrassend bier door de kruidigheid in combinatie met de frisse smaak. En dat deze Tripel nu in onze bruine beugelfles komt, vind ik extra bijzonder." 

 

verkrijgbaar

Grolsch Kruidige Tripel is vanaf vandaag in een beperkte oplage in de beugelfles (0,45L) verkrijgbaar bij supermarkten en slijterijen door het hele land. Consumenten kunnen vanaf oktober ook genieten van dit bier in verschillende Grolsch horecagelegenheden. Vanaf medio december is er een giftpack van dit speciaalbier verkrijgbaar in diverse supermarkten met daarin een Grolsch Proeverij glas. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch