Budbee breidt service uit met zaterdagbezorging

14-10-2021 (11:23) - Marketing

Budbee gaat standaard ook op zaterdagen bezorgen. In Nederland en Zweden bezorgt het logtechbedrijf voortaan zes dagen per week. Met de uitbreiding speelt Budbee in op de wens van consumenten om ook in het weekend op een klimaatvriendelijke manier pakketten te ontvangen.

Budbee, die in Nederland begin 2022 volledig fossielvrij wil bezorgen, bood eerder enkel pakketten doordeweeks aan. Vanaf nu kunnen consumenten die een online aankoop doen bij onder andere Sneaker District, H&M, The Good Roll ook kiezen voor een zaterdaglevering tussen 14.00 en 19.00 via Budbee. Dit geldt ook voor de 400 Budbee Box locaties die verspreid door het land staan. Hier kunnen pakketten op ieder gewenst moment, op één centrale plek en zonder tussenkomst van personeel, opgehaald en geretourneerd worden.

Het algoritme van Budbee maakt het mogelijk om realtime te communiceren met de bezorger van het pakket via de Budbee app of de tracking link. Hierdoor kan de gewenste levertijd nog op de dag zelf worden aangepast, ook op zaterdag. Daarnaast compenseert Budbee haar partners zodanig dat bezorgers toeslag voor onregelmatige uren op arbeid ontvangen.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch