Bumble deelt tips voor een (virtuele) Valentijnsdag

Bumble deelt tips voor een (virtuele) Valentijnsdag

09-02-2021 (12:36) - Marketing

Valentijnsdag tijdens een pandemie is anders dan anders, maar een klein gebaar, zoals ontbijt op bed of een mooie bos bloemen, is het belangrijkst voor mensen. Bumble deed er onderzoek naar.
 
22% van de mensen waardeert een klein gebaar meer dan grote plannen op Valentijnsdag. Uit onderzoek van Bumble blijkt dat 90% van de mensen denkt dat Valentijnsdag dit jaar anders zal zijn vanwege de pandemie, maar bijna de helft (43%) van de mensen wilt nog steeds dat iemand iets romantisch voor hen doet.

Naomi Walkland, Bumble's Marketing Director EMEA, zegt: "Zie dit jaar als een kans om af te zien van de last-minute reservering en ga voor een handgeschreven liefdesbrief, een (virtuele) zelfgemaakte maaltijd of maak een speciale afspeellijst vol met romantische nummers. Het draait dit jaar allemaal om de kleine dingen."
 
Tips
Bumble geeft een aantal tips: wees georganiseerd en zorg voor genoeg tijd en mentale ruimte, begin nieuwe tradities, ga (veilig) op pad tijdens een creatieve wandeling, bestel een speciaal diner, maar vooral: richt je op de sfeer. Of je nu kiest voor een throwback-cocktail of een specifieke afspeellijst, een positieve invloed op je stemming is in deze tijd altijd welkom.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch