Butternut Box brengt Nederland een frisse kijk op hondenvoer

Butternut Box brengt Nederland een frisse kijk op hondenvoer

24-11-2021 (17:26) - Marketing

Zorgen voor een gezonde en gelukkige hond wordt met de komst van Butternut Box een stuk gemakkelijker. Vanaf nu kunnen hondenbaasjes echt verse en gezonde voeding die met zorg is bereid - volgens de makers met ingrediënten van menswaardige kwaliteit -, afgestemd op de eigenschappen van hun specifieke hond bij hen thuis laten bezorgen. Hiermee heeft Butternut Box een primeur op de Nederlandse markt te pakken.

Slechts 4% vlees, aangevuld met restvlees en groente dat niet meer aan mensen kan worden voorgeschoteld, ‘lekker’ gemaakt met toegevoegde vetten en afgevuld met goedkope granen. Om nog maar niet te spreken over conserveermiddelen en ‘one-size-fits-all’ portieverpakkingen. Dat is wat de meeste hondenbaasjes hun hond dagelijks voorschotelen. En dus: honden met een tal van gezondheidsproblemen en overgewicht. 
 
Butternut Box komt nu naar Nederland om dit te veranderen met verse voeding met niets anders dan echt vlees (60%), groente en linzen (40%), vitamines en mineralen aangepast op de kenmerken en leefstijl van de hond. Als toevoegingen alleen wat kruiden voor de smaak.Het team van Butternut Box test de maaltijden zelf voordat ze op het menu komen te staan. Daar moet je bij reguliere hondenbrokken toch niet aan denken.
  


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch