Christine le Duc stapt in vrouwelijk racingteam

30-06-2021 (11:03) - Marketing

Nederlands bekendste erotiekmerk Christine le Duc stapt letterlijk en figuurlijk in als hoofdsponsor en coureur van het vrouwelijke racingteam Driven by Ambition, dat aanstaande zaterdag 3 juli een acht uur durende Endurance race van de DNRT rijdt op het circuit van Zandvoort.
 
Het vrouwelijke racingteam bestaat uit Audrey van Ham (CEO Christine le Duc en reeds 20 jaar actief in de autosport), Daniëlle Kleyheeg (oprichter van detacheringsbureau i4talent en race instructeur), Evelin Dorssers (Sales Coördinator en automotive expert) en Vivienne Weijs (financial controller en race/rally coureur). Al deze vrouwen zijn niet alleen coureur, maar ook rolmodel bij Lead Your Future, een platform waar jonge, vrouwelijke talenten worden gekoppeld aan succesvolle ondernemers. Het doel van het raceteam is om middels het racen jonge, vrouwelijke talenten te koppelen aan bedrijven uit branches die de vrouwelijke doelgroep lastiger bereiken, zoals de automotive branche.
 
Christine le Duc is van mening dat het een grote bijdrage kan leveren aan de populariteit van de autosport bij een grote (vrouwelijke) doelgroep: “De reden dat wij in dit team stappen is omdat wij vinden dat het allemaal wel wat spannender mag qua beleving en dat de branche een vrouwelijke inbreng verdient. Dit past dan weer goed bij onze missie: live your fantasy’’, aldus Adrey van Ham, CEO Christine le Duc.  

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch