Combinatie twee verpakkingsbeurzen succes

17-04-2018 (15:33) - Marketing

De eerste combinatie-editie van de twee verpakkingsbeurzen Empack en Packaging Innovations begin april is volgens de organisatie succesvol verlopen. In totaal bezochten zo’n 8.900 verpakkingsprofessionals Empack in Jaarbeurs Utrecht om zich over de laatste technieken, trends en innovaties in het verpakkingsproces te laten informeren.


Irma de Hoon, Group Event Director van het organiserende Easyfairs: “Deze samensmelting van verpakkingstechniek en -design is de juiste zet gebleken en laat zien hoe de symbiose bijdraagt aan de ontwikkeling van nieuwe technieken in effectiever verpakken. Al met al waren het drie fantastische dagen waarin het doel om de juiste vraag en aanbod bij elkaar te brengen geslaagd is." 

 

terug en verder

Tijdens deze 16e editie stonden de thema’s Food Safety, Agile Manufacturing, Recycling en Materials centraal. Exposanten waren erg te spreken over de interactie met bezoekers. Uit onderzoek naar de tevredenheid van bezoekers blijkt het gevoel wederzijds. De volgende editie zal plaatsvinden in de Brabanthallen, op 3 en 4 april 2019. 


Bureaus

Media

Economisch