Cortina Swap Night komt eraan

25-08-2016 (10:38) - Marketing

Van barrel naar e-bike in één nacht. Durfals kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de Cortina Swap Night. Deelnemers zetten in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 september hun (oude) fiets zónder slot op de aangegeven plek en maken daarmee kans dat Cortina deze omwisselt voor een splinternieuwe e-bike.
 
Het enige wat de deelnemers aan de Cortina Swap Night nodig hebben is een (oude) fiets, een portie lef en een beetje geluk. Inschrijven is mogelijk tot donderdag 1 september 12.00 uur op cortinafietsen.nl/swapnight. In de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 september moet de oude fiets, zonder slot, bij het opgegeven adres staan. Cortina komt die nacht langs om 5 fietsen om te ruilen voor een nieuwe Cortina e-bike.
 
Cortina is zich er van bewust dat de deelnemers risico lopen dat hun (oude) fiets gestolen wordt. “Wie kans wil maken, moet ook bereid zijn risico te lopen. We zoeken dus deelnemers met lef!”, aldus Manager Marketing & Communicatie Chantal Groot Kormelink. De winnaars zien ’s ochtends op zaterdag 3 september een nieuwe e-bike voor hun huis staan.
 
Aanmelden kan tot donderdag 1 september 2016 tot 12.00 uur via cortinafietsen.nl/swapnight. Kijk voor de spelregels op cortinafietsen.nl/swapnight/spelregels.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch