Crisp en chef Alain Caron brengen kerst thuis aan tafel met Menu de Noël

Crisp en chef Alain Caron brengen kerst thuis aan tafel met Menu de Noël

12-11-2020 (16:59) - Marketing

Crisp, de supermarkt-app voor vers eten lanceert komend weekend een kerstmenu in samenwerking met chef Alain Caron. Het ‘Menu de Noël’ is een ode aan de Franse komaf van chef Caron én de verse seizoensingrediënten van Crisp.
 
De in Parijs geboren Alain Caron haalde voor het Crisp kerstmenu zijn inspiratie uit de rijke Franse plattelandskeuken, met een hoofdrol voor de beste producten die de winter te bieden heeft. Er kan gekozen worden uit drie voor- of tussengerechten, drie hoofdgerechten en twee desserts. Bestel per gerecht, dan worden alle ingrediënten, desgewenst met bijpassende wijnen en borrelhappen thuis afgeleverd. De recepten zijn vervolgens stap voor stap te volgen met behulp van de slimme ‘kookstand’ in de app. Die zorgt ervoor dat het recept op de telefoon of tablet open blijft staan zonder steeds opnieuw te hoeven inloggen. Ook ontvangt elke klant bij de kerstbestelling een boekje met alle gerechten.
 
De gerechten van het Crisp-kerstmenu zijn vanaf zaterdag 14 november te bestellen, zolang de voorraad strekt. In de dagen voor kerst wordt alles vers en veilig tot aan de voordeur bezorgd.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch