Daten op basis van je ogen met Specsavers

20-03-2018 (13:41) - Marketing

Specsavers gaat ook in de dating-apps met een speciale toepassing waarmee je de liefde van je leven gaat selecteren op basis van zijn of haar ogen. De 'EyeDate' app is vanaf 1 juni gratis te downloaden.


Uit onderzoek van Specsavers begin dit jaar onder ruim twaalfduizend Nederlanders blijkt dat pretogen, na een mooi gebit, genoemd worden als meest aantrekkelijke gezichtskenmerk. Tachtig procent van de ondervraagden geeft daarnaast aan dat ogen een belangrijke rol spelen tijdens het flirten. 


Marloes Krot
, woordvoerder Specsavers Nederland.‘‘Er zijn natuurlijk al veel dating apps, maar we denken hiermee iets unieks te bieden. Wij zien al ruim twintig jaar dagelijks veel ogen voorbijkomen en zijn ervan overtuigd dat ogen veel meer vertellen dan veel mensen denken. Ogen worden niet voor niets ook wel de spiegel van de ziel genoemd." 

 

testers gezocht

De app wordt op 1 juni 2018 officieel gelanceerd. Om de dating app te testen en verder te optimaliseren zoekt Specsavers nog mensen die online hun soulmate willen vinden op basis van de ogen. 


 


Bureaus

Media

Economisch