De Brauw Blackstone Westbroek partner van De Balie

De Brauw Blackstone Westbroek partner van De Balie

11-01-2021 (14:53) - Marketing

Instituut voor kunst, cultuur en politiek De Balie en advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek gaan een duurzaam partnerschap aan. De samenwerking behelst zowel de uitwisseling van kennis over het publieke gesprek en maatschappelijke thema's als ondersteuning voor de brede missie van De Balie.
 
Het internationale advocatenkantoor De Brauw heeft het hoofdkantoor in Amsterdam en vormt de thuisbasis voor zo'n 400 juristen. In 2021 viert het haar 150-jarige bestaan. Marnix Leijten (managing partner De Brauw): "Een open uitwisseling van opvattingen en inzichten is cruciaal om onze cliënten hoogwaardig juridisch bij te staan. Hetzelfde geldt voor het publieke debat en de rechtsstaat: maatschappelijke opvattingen die in alle openheid worden uitgewisseld, geven vorm aan het recht van de toekomst. Daarmee is het publieke gesprek is een wezenlijk onderdeel van de rechtsstaat. Het houdt een samenleving dynamisch, en moet worden gekoesterd. We zijn trots op ons partnerschap met De Balie, een iconisch platform voor het vrije woord en cultuur, waarmee we het open debat ook dichter bij ons kantoor en onze kantoorgenoten halen."
 
Op 8 januari werd het partnerschap officieel gelanceerd met een besloten online bijeenkomst vanuit De Balie voor alle medewerkers van De Brauw Blackstone Westbroek en De Balie. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch