De Nationale Sport Loterij moet de amateursport redden

De Nationale Sport Loterij moet de amateursport redden

04-05-2021 (12:20) - Marketing

Televisiepresentator Ron Boszhard, het gezicht van de Nationale Sport Loterij, roept het publiek vanaf maandag via commercials op radio en televisie op om massaal hun eigen sportvereniging te steunen. De amateursport kan in deze bijzondere tijden wel een steuntje in de rug gebruiken, zegt Boszhard.
 
De Nationale Sport Loterij is in het leven geroepen om geld in te zamelen voor sportverenigingen die het door alle beperkende maatregelen zwaar hebben. Een lot kost tien euro, waarvan zeven euro direct naar de vereniging die deelnemers zelf uitkiezen gaat. Ron Boszhard voelt zich verbonden met het verenigingsleven: "Mensen weten dat ik veel affiniteit voel met de amateursport. Met de Nationale Sport Loterij kan ik actief een steentje bijdragen aan het overeind houden van sportclubs in Nederland. Dat is hard nodig." Op de site zie je precies hoeveel geld er is opgehaald en hoeveel nog nodig is om het beoogde doel te behalen.
 

Over de Nationale Sport Loterij

De loterij is een initiatief van Hillenaar. De trekking van de loterij vindt plaats op 24 september 2021. Deelnemers maken kans op prijzen, waaronder splinternieuwe auto's en iPhones. Er zijn slechts 600.000 loten beschikbaar. De Nationale Sport Loterij is opgericht om heel direct en op korte termijn inkomsten te genereren voor clubs. Elke sport – van bijvoorbeeld voetbal tot hockey en van roeien tot rugby – kan meedoen, mits het om amateursport gaat en de vereniging het algemeen belang dient en dus geen winstoogmerk heeft.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch