Dekamarkt lanceert nieuw loyaliteitsprogramma

Dekamarkt lanceert nieuw loyaliteitsprogramma

08-03-2019 (10:51) - Marketing

Vanaf zondag 10 maart kunnen klanten van DekaMarkt meedoen aan Smaakmakers, het nieuwe loyaliteitsprogramma van DekaMarkt.  De voordelen voor trouwe kjlanten variëren van sparen voor kortingen op producten en belevenissen in de SmaakmakersShop, kortingen in de DekaMarkt winkels tot zo nu en dan een attentie.


“Met de belofte Beste Smaak. Beste Prijs. kunnen we de klanten van DekaMarkt met recht Smaakmakers noemen. Met producten uit onze winkel zijn immers de mooiste gerechten te bereiden. DekaMarkt wil met Smaakmakers haar trouwe klanten extra belonen.” legt directeur Pieter Rozendaal uit. “Ook de leuke voordelen die DekaMarkt deze klanten gaat bieden zijn op zichzelf al Smaakmakers te noemen."


Smaakmakers krijgen voor iedere euro besteed in de winkel of op DekaMarkt.nl een SmaakmakersPunt. Deze Punten kunnen verzilverd worden voor aantrekkelijke kortingen tot wel 50% in de SmaakmakersShop. Pieter Rozendaal: “Daarnaast zijn er exclusief voor Smaakmakers wekelijkse extra aanbiedingen in onze winkel en krijgen ze op hun verjaardag een leuke verrassing. Met de fysieke SmaakmakersPas of via de SmaakmakersApp kan iedereen meedoen aan Smaakmakers, want we willen niemand uitsluiten. Vooral het gebruik van de App biedt allerlei mogelijkheden, waarbij we steeds meer aan willen sluiten bij de persoonlijke behoeften van onze klanten. We hebben nog veel spannends in petto.”


Het loyaliteitsprogramma zal zich de komende jaren steeds verder gaan ontwikkelen om het winkelen bij DekaMarkt steeds leuker en makkelijker te maken. Voor iOS en Android is de SmaakmakersApp gratis te downloaden.

dekamarkt.nl/smaakmakers 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch