Dekbed-Discounter.nl lanceert woonwebwinkel WoonQ.nl

22-01-2020 (09:22) - Marketing

Dekbed-Discounter.nl, is uitgebreid met woonwebwinkel WoonQ.nl. Het bedrijf dat de beddengoedmarkt succesvol opschudde is van plan ook de woonbranche te transformeren. In 2019 realiseerde Dekbed-Discounter.nl een omzet van ruim 100 miljoen euro.

CEO Niels Verwij: “Nu we marktleider zijn in de slaapbranche, breiden we uit naar de woonbranche. WoonQ.nl is opgericht met dezelfde visie als Dekbed-Discounter.nl wat betreft service en kwaliteit en zit qua prijs in het middensegment. Alles wat je nodig hebt voor je huis kun je vanaf nu bij WoonQ.nl vinden.”
 

Breed assortiment

WoonQ.nl levert naast meubels, lampen en accessoires ook tuinmeubilair en alles voor keukens. Nieuwe samenwerkingen die het mogelijk maken dat je naast badkamerproducten ook producten voor persoonlijke verzorging en schoonmaakartikelen kunt bestellen, sluit Verwij niet uit. “WoonQ.nl geeft Dekbed-Discounter.nl bovendien meer ruimte voor producten die deels al in het portfolio zitten. Het assortiment is modern en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding”, aldus Verwij. De woonwebwinkel geeft klanten ook de mogelijkheid producten in drie termijnen te betalen.

De jonge ondernemer begon in 2014 met een startkapitaal van slechts 5000 euro Dekbed-Discounter.nl. In 2019 was de omzet van het bedrijf al ruim 100 miljoen euro. Vorig jaar fuseerde het bedrijf met meubelexpert De Arend, waardoor het productaanbod werd uitgebreid met meubilair voor de zakelijke markt. Daarnaast werd in 2019 ook de site Koopjedeal.nl door de webwinkel overgenomen. De merken opereren onder moederbedrijf Jamani Group.

 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch