delicious.food nu ook bij Albert Heijn en Sligro

23-06-2017 (14:25) - Marketing

Vanaf vandaag zijn delicious. koffie, thee en jam bij Sligro verkrijgbaar. Het delicious.jam assortiment ligt vanaf 1 juli ook in de schappen van Albert Heijn. De beschikbaarheid in de winkels is onderdeel van de delicious. merkuitbreiding. Naast traditionele media heeft delicious. de sprong gemaakt naar een eigen delicious.food productlijn.


Hudson’s Bay

De opname in retail is daar een logisch vervolg van. Eerder waren deze delicious. producten alleen via de eigen webshop te koop. Vorige week maakte delicious. al bekend een eigen shop-in-shop te openen in de warenhuizen van Hudson’s Bay.
 

Albert Heijn - jam
Vanaf 1 juli heeft de consument bij AH volop keuze uit de zes verrukkelijke smaken jam; bosbes, aardbei, framboos, braam+appel, aardbei+rabarber, perzik+rode bes. Om de beste kwaliteit te garanderen zit delicious.jam vol vers, perfect gerijpt (zomer)fruit, maar liefst 65%. delicious.jam is zoet van nature en heeft een lager suikergehalte dan de meeste andere jamproducten.
 

Sligro - ontbijtproducten en kerstpakket
Met de introductie van delicious.koffie, -thee en -jam bij Sligro is het delicious.ontbijtassortiment breed verkrijgbaar binnen de groothandel. Nieuw is thee in sachets in de favoriete smaken van de redactie. Speciaal voor Sligro komt de koffie in grootverpakkingen van 1000 gram. Omdat delicious. al tien jaar uitgebreid kerst viert, kan een smaakvol delicious. kerstpakket bij Sligro natuurlijk niet ontbreken voor Kerst 2017.


online ijsrecepten

Hoofdredacteur Makkie Mulder: ’Bij delicious. is food de hero en draait alles om koken met goede producten. Daarom hebben we jam ontwikkeld die iedereen graag op brood eet én waarmee je ook wilt koken. Bijvoorbeeld met delicious.jam zelf roomijs maken. Want puur fruit smaakt extra lekker met room, yoghurt, honing, ricotta, noten en basilicum. Om te vieren dat onze delicious.jam nu zo breed verkrijgbaar is, deelt delicious. De hele maand juli online ijsrecepten met delicious.jam.’

Bekijk de recepten via www.deliciousmagazine.nl/ijsrecepten

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch