Deliveroo gaat producten van HEMA en Shell thuis bezorgen

Deliveroo gaat producten van HEMA en Shell thuis bezorgen

09-04-2020 (14:15) - Marketing

Deliveroo gaat producten van HEMA en Shell thuis bezorgen. Consumenten kunnen vanaf deze week een groot deel van hun producten online bestellen bij HEMA-winkels in Den Haag en Shell Select-winkels in veertien steden in Nederland. De bestelling wordt vervolgens binnen 30 minuten bij de klant thuis bezorgd.
 
Klanten kunnen kiezen uit verschillende producten van de HEMA, zoals de welbekende tompoucen en rookworsten, maar ook koffie en tandpasta. Het Shell assortiment bestaat onder meer uit babyvoeding, wc-papier, handzeep en levensmiddelen. Consumenten plaatsen hun bestelling via de Deliveroo-website en app, zoals dat met het bestellen van een maaltijd ook gebeurt. Bezorging wordt gedaan door Deliveroo-bezorgers om een snelle en betrouwbare levering te waarborgen. 

‘In deze uitdagende tijden is het belangrijk dat mensen op een zo veilig mogelijke manier toegang hebben tot eten, drinken en essentiële huishoudelijke artikelen', laat Stijn Verstijnen, General Manager van Deliveroo Netherlands weten. 'Door onze samenwerking met HEMA en Shell willen we het voor onze klanten in Nederland gemakkelijker maken om snel en veilig thuis toegang te krijgen tot de dagelijkse benodigdheden, zonder hiervoor het huis te hoeven verlaten.’


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch