Disney+ in november in Nederland van start

19-08-2019 (17:25) - Marketing

Disney+ start op 12 november in Nederland. Nederland is het eerste Europese land waar Disney+ beschikbaar zal zijn. Ook start op 12 november de streamingdienst van de Walt Disney Company in de Verenigde Staten en Canada. Een week later staan Nieuw Zeeland en Australië voor Disney+ geprogrammeerd.

 
Voor  Disney+ moet de kijker in Nederland 69,99 euro per jaar betalen. Walt Disney Company gaat hierin de strijd aan met Netflix dat iets duurder is. Op de homepage van Disney+ is een aftelklok te zien. Disney+ zal via de Google en Apple-platforms en via de diensten van Roku, Sony en Microsoft beschikbaar komen. Daarmee zal de dienst voor nagenoeg alle smartphones, tablets, smart-tv's, spelcomputers en laptops geschikt zijn.
 
Via Disney+ zal een breed scala aan films, series, documentaires en andere content beschikbaar komen uit de library van Walt Disney Company. Zoals Star Wars, The Simpsons,  the Lion King en Captain Marvel. Maar ook PIxar-producties tot National Geographic, 24Kitchen en Toy Story. Veel van deze producties zijn al niet meer te zien bij concurrenten als Netflix, Videoland, Amazon Prime en Film1.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch