DJ/Producer Sam Feldt groene ambassadeur voor Greenseat

19-04-2018 (16:41) - Marketing

GreenSeat is een organisatie die consumenten en bedrijven de mogelijkheid biedt om groener te reizen, en omdat Sam nogal veel reist heeft hij als nieuwe ambassadeur een plan gemaakt om zijn CO2-uitstoot te compenseren. Door bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan verschillende wereldwijde zogeheten 'Gold Standard' gecertificeerde projecten.


Sam Feldt: "Als gevolg van mijn goede voornemens, die ik in het begin van dit jaar plaatste op mijn social mediakanalen, ben ik trots om mijn ambassadeurschap en samenwerking met GreenSeat te mogen aankondigen. Met gemiddeld 150 vluchten per jaar voor mijn beroep als DJ, realiseer ik mij maar al te goed dat dit een van de eerste ingrijpende stappen is die ik kan nemen om het milieu minder te belasten. Vanaf nu zal ik al mijn CO2-uitstoot door het toedoen van mijn vliegverkeer compenseren, door te investeren in wereldwijde Gold Standard gecertificeerde CO2-projecten, om zo mijn vluchten CO2-neutraal te maken. Voorbeelden van deze projecten zijn de ontwikkeling van windmolens in India, investeringen in biogas in Tanzania en het voorzien van efficiënte houtovens in Oeganda." 
 

duurzame plannen met Sam

Dit jaar nog zal Sam een van de projecten in Oeganda bezoeken. Daarvan zal hij uitgebreid verslag gaan doen via zijn eigen social kanalen. Hij zal ook te volgen zijn via Greenseat zelf. 

  

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch