Duitse start-up unu lanceert e-scooter in Nederland

26-05-2020 (13:17) - Marketing

De Duitse start-up unu heeft een nieuw model e-scooter ontwikkeld die ook in Nederland te koop zal zijn. De unu scooter is ontworpen door Christian Zanzotti, bekend van zijn designs voor Audi, BMW en Rolls Royce. De scooter is sustainable, shareable en connected, mede dankzij de samenwerking met partners als Bosch, LG en Vodafone.
 
De nieuwe unu scooter is de tweede productgeneratie, een upgrade van de unu scooter classic. Het Berlijnse bedrijf heeft haar huidige rijders gevraagd welke verbeteringen zij graag zouden zien en deze vervolgens doorgevoerd in het nieuwe model. Zo is de elektrische aandrijving van Bosch geïntegreerd in het achterwiel, waardoor in de bergruimte plaats is voor twee draagbare accu’s en twee helmen. Een investering van het Nederlandse bedrijf Pon maakt het mogelijk om ook de Nederlandse markt met het nieuwe model te betreden.
 
Speciaal voor ondernemers is er de mogelijkheid de unu scooter te customizen met het bedrijfslogo. Ook het zakelijk kopen van een unu scooter wordt door de Nederlandse overheid aantrekkelijk gemaakt. Zowel de scooter zelf, als een verzekering en de kosten voor opladen en onderhoud zijn aftrekbaar. Check voor alle technische info en de mogelijkheid tot pre-order de site van unu.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch