Dunkin Donuts opent drive thru in Schaijk

08-10-2020 (09:47) - Marketing

Dunkin opent een Drive thru en pop-up store in Schaijk. De allereerste mobile drive van het donutmerk bevindt zich op het buitenterrein van Roompot Vakantiepark.
 
Het initiatief ontstond nadat de nieuwe maatregelen op 28 september werden aangekondigd en de horeca moest terug schalen naar 30 gasten per ruimten. Op dit moment nam ondernemer Charles Veerkamp, verantwoordelijk voor de locatie van de drive , contact op met Dunkin om de samenwerking op te starten.
‘We zijn blij met onze samenwerking met , en al helemaal met de wereldprimeur van de Dunkin’ Drive’, laat Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland weten.
 

Openingsacties

Klanten kunnen vanuit de auto bestellen door middel van het scannen van een QR-code. Vervolgens kunnen ze hun bestelling ophalen bij de drive. Gasten kunnen ook de auto parkeren en hun bestelling plaatsen in de pop-up store, waar men met lijnen de veilige afstand van 1,5 meter aangeeft. Om de opening van de drive op zaterdag 10 oktober te vieren, worden er meerdere openingsacties aangeboden. Zo krijgen de eerste 25 klanten van de drive een gratis doos donuts bij aankoop van een doos.

 


Bureaus

Media

Economisch