E-bike to go introduceert Noord: e-bike op abonnement

E-bike to go introduceert Noord: e-bike op abonnement

17-06-2021 (10:37) - Marketing

Noord, het nieuwe merk van e-bike to go, brengt design en prestaties samen in een zelfontwikkelde e-bike. Het merk richt zich op jongvolwassenen en jonge ouders die steeds meer buiten de stad wonen en een gezond, duurzaam en vooral makkelijk alternatief op de autorit of het OV willen.
 
Het in Amsterdam Noord gevestigde e-bike to go heeft inmiddels ruim 10.000 e-bikes in drie landen rondrijden, veelal voor bezorgdiensten in de food en non-food sector. Het bedrijf introduceert vandaag 'Noord': een nieuw merk met een zelfontwikkelde e-bike. De fiets is ontworpen door de oprichter, technisch ontwerper en operationeel manager van e-bike to go. Samen vormen zij de drie speerpunten van de nieuwe e-bike: budget, vorm en functionaliteit. De uitkomst is een onverwoestbare high-end e-bike gemaakt voor het leven in en om de stad.
 

Flexibel abonnement

Noord biedt de nieuwe e-bike aan met een maandelijks opzegbaar abonnement. Dat abonnement kost € 21,50 per week of, met een schade- en diefstalverzekering, € 27,50 per week en is all-in: bij problemen ruilt het bedrijf de fiets om. De e-bike is ook te koop voor een eenmalig bedrag van € 3.500,-. De Noord e-bike zal naar verwachting in juli leverbaar zijn.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch