Eerste auto ooit met YouTube views gekocht

15-06-2017 (18:37) - Marketing

Een primeur bij de Opel-dealer in Veghel: 's werelds eerste auto die met YouTube-views is gekocht, is daar vandaag afgeleverd. Yuri Schuurkes wist met zijn spraakmakende video al meer dan een miljoen views te verzamelen en 'kocht' daarmee een gloednieuwe Opel Astra vijfdeurs Online Edition ter waarde van 23.070 euro. 

campagne

Opel lanceerde in april de bijzondere campagne 'Betaal met Views'. Iedereen die tussen 24 april en 30 juni 2017 een te gekke video maakt van zijn of haar proefrit in één van de Opel Online Editions en die op YouTube plaatst, kan een gloednieuwe Opel afrekenen als de video voldoende views genereert. Nooit eerder werd een dergelijke actie door een automerk of andere producenten geïnitieerd. 

met views verkrijgbaar
Deelnemer Yuri Schuurkes trok met zijn YouTube-video al meer dan een miljoen views, waarmee hij het minimale aantal van 922.800 views voor een nieuwe Opel Astra vijfdeurs Online Edition ruimschoots haalde. Vandaag kreeg hij de sleutels van zijn nieuwe auto overhandigd: de eerste van de zes producten die met views gekocht kunnen worden. Nog steeds met views verkrijgbaar zijn: een Opel KARL ROCKS Online Edition (589.900 views), een Opel Corsa 3-deurs Online Edition (739.600 views), een Little ADAM loopauto voor de kleintjes (5.160 views), een Opel-dakkoffer (24.200 views) en een iPad-houder (3.000 views). 
 
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch