Eerste 'Nederlandse' BMW X1 rolt van de band

23-08-2017 (13:59) - Marketing

De eerste BMW ooit in Nederland gemaakt, rolt vandaag bij VDL Nedcar in Born van de band. Vanwege de wereldwijde vraag naar de BMW X1 is extra productiecapaciteit nodig als aanvulling op de productie van de BMW-fabriek in het Duitse Regensburg. De overeenkomst tussen VDL Nedcar en BMW maakt het mogelijk om productie over te hevelen naar Born.
 
 
President-directeur Willem van der Leegte van VDL Groep in een reactie: “Dat de stormachtige uitbreiding in productiecapaciteit gepaard gaat met energie en uitdagingen hoeven we niet te verhullen. Daar werken we met z’n allen hard aan. Deze uitbreiding is goed voor de werkgelegenheid, voor ons bedrijf en staat symbool voor het vertrouwen dat onze klant BMW heeft in de samenwerking met VDL Nedcar en in het vakmanschap en de flexibiliteit van onze medewerkers in Born.”
 

BMW X1 Orange Edition

Om de allereerste productie van een BMW in Nederland te vieren, brengt BMW Nederland een speciale uitvoering op de markt: de BMW X1 Orange Edition. De BMW X1 is sinds zijn introductie in juli 2015 een zeer succesvol model over de gehele wereld. In Nederland staat hij in de top drie best verkochte BMW modellen.
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch