Exact hoofdsponsor van Willem van Oranje – Musical des Vaderlands

28-06-2021 (12:12) - Marketing

Waterfront Entertainment heeft Exact, leverancier van financie¨le en bedrijfssoftware, aan zich weten te binden voor een periode van minimaal twee jaar als hoofdsponsor van hun productiie Willem van Oranje de musical. 
 
Vandaag is de overeenkomst geformaliseerd op de bouwgrond van het theater in Delft door het tekenen van het contract door Paul Ramakers, CEO van Exact en Pierre Karsten en Rick Engelkes, producenten van de musical over het leven en het gedachtegoed van Willem van Oranje. Het theater wordt speciaal gebouwd voor de musical, naast het hoofdkantoor van Exact. Willem van Oranje wordt weer tot leven gewekt op historische grond, in de stad waar hij is gestorven voor zijn idealen en waar hij ligt begraven.
 
Rick Engelkes is bijzonder blij dat Exact zich op deze overtuigende manier verbindt aan hun productie. “Je Maintiendrai” (ik zal handhaven), de spreuk van Willem van Oranje: daar heb ik in deze coronatijd veel aan gedacht en aan vastgehouden. Als een mooi bedrijf als Exact zich dan op deze overtuigende manier verbindt aan ons bijzondere project en net als wij gelooft in onze productie en de match met hun zakelijke doelgroep, daar kunnen wij alleen maar trots op zijn.”
 
Pierre Karsten: “Bovendien geeft Exact met deze samenwerking veel vertrouwen aan de culturele sector in zijn geheel, wat na de coronapandemie heel bijzonder genoemd mag worden”.
 
De inhoudelijke details van dit strategische partnerschap worden in een latere fase bekend gemaakt maar betreffen in ieder geval samenwerking op het gebied van branding, activatie en hospitality. 
 

Van links naar rechts: Rick Engelkes, producent, Paul Ramakers en Ellis Nieuwlaat van Exact en Pierre Karsten, producent, op de bouwgrond van het toekomstige theater in Delft

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch