Fietsenwinkel.nl specialiseert zich volledig in e-bikes

14-07-2020 (13:49) - Marketing

Fietsenwinkel.nl gaat zich volledig specialiseren in e-bikes. De nieuwe directieleden Mark de Vos en Lucas Kuin hebben de ambitie om met een netwerk van 12 fysieke winkels in Nederland uit te groeien tot een leidende multi-brand specialist in dit segment.
 
De winkels en een landelijk netwerk van servicepartners vormen de basis van de onderneming.  Fietsenwinkel.nl stopt met het zelf produceren van fietsen en de website krijgt primair een informatieve functie.
 
De Vos over de plannen: ‘De aanschaf van een e-bike is ingewikkelder dan het kopen van een traditionele fiets. Mensen hebben veel vragen en willen een e-bike bovenal ervaren door op verschillende modellen een proefrit te maken. Een klant hierin goed helpen kan het best in een fysieke winkel. Dat is voor ons reden om de winkels de kern van de organisatie te maken. Onze winkels zijn volledig ingericht op de verkoop en het onderhoud van e-bikes en opereren grotendeels zelfstandig. Daarbij trainen we al onze collega’s in specifieke e-bike kennis.’

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch