Fietskoerierbedrijven Bringly en Packaly starten landelijk bezorgcollectief

15-10-2020 (09:03) - Marketing

Packaly en Bringly, twee bezorgdiensten uit Amsterdam en Utrecht starten samen het duurzame bezorgcollectief #UnlockRetail. De startups willen met hun platform kleine en grote retailers helpen om in tijden van COVID-19 toch hun lokale klanten te bereiken.
 
#UnlockRetail biedt een netwerk van fietskoeriers in 32 Nederlandse steden. Ook geeft het bezorgcollectief fysieke winkels de mogelijkheid om klanten online te bereiken.‘Tijdens de eerste lockdown hebben we beide een piek gezien in het aantal bezorgingen en de vraag naar duurzame én snelle verzendopties’, vertelt Axel Dekker van Packaly. ‘Door een nauwe samenwerking met verschillende klanten zagen we veel kansen om niet alleen klanten in Amsterdam en omstreken te helpen maar een collectief voor heel Nederland op te zetten. Met het bereik van beide netwerken kunnen we een sterke verzendpropositie ontwikkelen voor kleine maar ook grote retailers’.
 
Beide bedrijven ontwikkelen momenteel diverse oplossingen om pakketten dezelfde dag nog bij klanten te krijgen. In de afgelopen maanden verzonden de startups veel pakketten dezelfde dag nog naar klanten zonder daarvoor hun huis te moeten verlaten. Retailers en partners kunnen zich aansluiten bij het collectief op Unlockretail.nl.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch