Flitsbezorger Zapp start in Nederland

Flitsbezorger Zapp start in Nederland

01-07-2021 (15:10) - Marketing

Zapp, de snelgroeiende startup die 24/7 snacks, drankjes, essentiële boodschappen en andere alledaagse artikelen binnen enkele minuten bezorgt, lanceert vandaag in Amsterdam. Het is de kick-off van de internationale uitbreiding van het Britse Zapp, dat binnenkort in meer Europese steden zal verschijnen.
 
Met de eigen warehouses, ondersteund door bezorgers in dienst op elektrische fietsen, zorgt Zapp voor de 'need it now' gelegenheden, zoals last-minute entertainment, een spontane picknick, een filmavondje met de kinderen, of een onverwachte Vrijmibo.
 

Hoe het werkt

Zodra een bestelling is geplaatst, worden producten gepickt, verpakt en geleverd, de Zapp-bezorgers zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat elke bestelling een 'wow' ervaring is. De bestelling wordt binnen 20 minuten bezorgd en er wordt geen minimum bestelbedrag gehanteerd. Er wordt een vaste bezorg fee van €1,80 per bestelling in rekening gebracht - voor bestellingen boven de €30 worden de bezorgkosten kwijtgescholden.

Zapp is per direct beschikbaar binnen de ring van Amsterdam, binnenkort zullen Amsterdam-Noord en Buitenveldert volgen. Uitbreiding naar andere Nederlandse steden is gepland voor de nabije toekomst.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch