Geheel assortiment Future Farm nu verkrijgbaar bij Makro

Geheel assortiment Future Farm nu verkrijgbaar bij Makro

08-06-2021 (16:05) - Marketing

Future Farm kondigt aan dat hun hele assortiment verkrijgbaar is bij zelfbedieningsgroothandel Makro. Het is de eerste landelijke winkel waar de van oorsprong Braziliaanse vleesvervanger te koop is. Het gaat om de Future Burger, Future Beef, Future Meatballs en Future Sausage. De burger werd onlangs door een panel van pubers in NRC verkozen tot lekkerste plantaardige hamburger.

De landelijke verkrijgbaarheid van de vleesvervanger is goed nieuws voor de consument die inmiddels een breed assortiment aan betaalbare en hoogwaardige alternatieven voor vlees op hun bord kunnen krijgen. Future Farm, marktleider in thuisland Brazilië, is exponentieel aan het groeien en is inmiddels in Engeland, Dubai en verschillende andere markten te verkrijgen.


Over Future Farm

Future Farm werd in april 2019 opgericht onder de naam Fazenda Futuro in Brazilië. De onafhankelijke voedingsmiddelenfabrikant maakt gebruik van geavanceerde technologie om de beste plantaardige producten op de markt te zetten. Hun innovatieve aanpak stelt hen in staat om voedsel te creëren dat dezelfde smaak, textuur en sappigheid als vlees heeft. Alle producten zijn glutenvrij en bevatten geen GMO's. Fast Company heeft Fazenda Futuro al uitgeroepen tot 'world changing idea 2020'.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch