Getir geopend in Leiden, Den Haag en Rotterdam

Getir geopend in Leiden, Den Haag en Rotterdam

30-11-2021 (13:03) - Marketing

Getir, de pionier in flitsbezorging van boodschappen, maakt zijn verdere uitbreiding in Nederland bekend. Getir bezorgt nu boodschappen in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Leiden en Rotterdam. Zes andere Nederlandse steden zullen komende maanden volgen.
 
Getir, de pionier in razendsnelle bezorging van boodschappen, lanceerde in mei 2021 in Nederland met Amsterdam als eerste service gebied. "Onze succesvolle lancering toont aan dat de inwoners van Amsterdam, en nu ook Leiden, Den Haag en Rotterdam, de Getir-app veelvuldig gebruiken om boodschappen binnen minuten thuis bezorgd te krijgen. De komende periode richten we ons op het aantrekken van talent en van panden om verder uit te breiden in het land", zegt Florian Brunsting, General Manager van Getir Nederland. "Ons doel is om snel uit te breiden, maar de veiligheid van onze koeriers en de buurten waarin we opereren is onze hoogste prioriteit."
 
Koeriers van Getir zijn volledig verzekerd en worden voorzien van elektrische scooters en -fietsen, helmen en beschermingsmiddelen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast krijgen alle koeriers uitgebreide trainingen en veiligheidscursussen. Getir streeft ernaar om in de aankomende maanden servicegebieden te openen in Utrecht, Haarlem, Eindhoven, Tilburg, Delft en Breda.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch