Gispen participeert in Broeinest Amsterdam

23-05-2018 (10:38) - Marketing

Broeinest Amsterdam opent op 28 mei haar deuren op een creatieve hotspot in Amsterdam Noord. Gispen is partner van deze nieuwe locatie. Het tijdloze design van de Gispen producten sluit naadloos aan bij de visie van Broeinest.
 
 
Gispen levert behalve meubilair ook een inhoudelijke bijdrage leveren aan het programma en voorziet architecten en ontwerpers van het juiste materiaal en – waar nodig productadvies geven. Tot slot zullen wij natuurlijk diverse interessante (architecten) evenementen gaan organiseren. 
 
Zo zal de vierde editie van ons succesvolle evenement rondom het Amsterdam Light Festival “Connect with Light” plaatsvinden in Broeinest Amsterdam.
 

Over Broeinest

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers en is opgericht door Baars & Bloemhoff. Broeinest Concept is te vinden in Eindhoven, Rotterdam en binnenkort dus ook Amsterdam. Broeinest organiseert  workshops, lezingen, ontbijt- en lunchsessie die zowel publiek toegankelijk zijn als op maat worden gemaakt op het gebied van interieur, design en materiaal. 
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch