Gratis ebooks Bol.com op zwarte zaterdag

31-07-2018 (11:28) - Marketing

Het afgelopen weekend stonden er weer lange files met vakantiegangers op de routes naar het zuiden. Ook komend weekend wordt grote drukte verwacht op de Europese wegen. Om het fileleed van vakantiegangers te verzachten, geeft bol.com op 3, 4 en 5 augustus gratis digitale boeken weg in ruil voor een foto van het hectometerpaaltje waar men stilstaat.


Nederlandse en Belgische bijrijders kunnen hun foto als privébericht sturen via de Facebook-pagina van bol.com met de hashtag #ikstastil. Hierop volgend wordt een unieke code toegestuurd waarmee een gratis ebook kan worden gedownload. Op de actiepagina van Bol.com zijn alle beschikbare ebooks te vinden. 

 

aanmoedigen

Joep Lucassen, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van digitaal lezen bij bol.com: “Het boek heeft meer concurrentie dan ooit, voornamelijk van social media. En dat terwijl boeken een goede bron van inspiratie en ontspanning zijn. Zeker tijdens de zomermaanden. Wij vinden het dan ook belangrijk om het lezen van boeken zo veel mogelijk aan te moedigen en te faciliteren." 

 

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch