H&M steunt LGBTI-rechten met kledinglijn

19-07-2018 (10:07) - Marketing

Voor de campagne, waarin liefde voor iedereen centraal staat, zijn ze bij H&M op zoek gegaan naar collega’s die model wilden staan. Wat je leeftijd, huidskleur, gender of uiterlijke kenmerken ook zijn, iedereen kon zich aanmelden. Onder de aanmeldingen bevonden zich Givana, Youri, Laura, Rowan, Nergiz en Michael.


H&M zegt dat liefde kan voor iedereen iets anders betekenen en dat is ook de boodschap de ze met deze campagne willen overbrengen. Givana, sales advisor in Amsterdam: “Liefde voor mij betekent dat je vrienden, familie en collega’s om je heen accepteert voor wie ze zijn.” Voor Nergiz, sales advisor in Arnhem, is “elkaar respecteren, zodat je kunt zijn wie je graag wilt zijn” een voorbeeld van liefde. 

 

in je kast

De Love for All-collectie is unisex en bestaat onder andere uit tops en T-shirts met inspirerende teksten als ‘Lover not a fighter’ en ‘Equality’. Daarnaast is de regenboogprint terug te vinden op verschillende items, zoals een joggingbroek, shopper en korte hoodie. De collectie is momenteel online te koop en in H&M-winkels door heel Nederland met een Divided-afdeling. Met de Love for All-collectie steunt H&M de LGTBI-community, tien procent van de opbrengst gaat naar het Free and Equal-programma van de Verenigde Naties.
 


Bureaus

Media

Economisch