HARMAN opent nieuw hoofdkantoor in Amsterdam

30-08-2021 (13:48) - Marketing

Harman International betrekt deze week een nieuw kantoor in de Amsterdamse Houthavens. Deze dynamische nieuwe locatie zal dienst doen als een internationaal hoofdkantoor van de consumentenaudio-tak van het bedrijf. De ruimte neemt drie verdiepingen in beslag en is voorzien van grote showrooms en een dakterras. HARMAN was al in Nederland gevestigd en verbindt zich met deze verhuizing nadrukkelijk aan een toekomst in ons land.
 
Nederland is belangrijk voor Harman International. Met merken zoals JBL en Harman Kardon is het een wereldwijde voorloper op het gebied van kwalitatief hoogstaande audioproducten, zoals koptelefoons, draagbare luidsprekers en home stereo systemen. De nieuwe locatie aan de Danzigerkade in de Houthavens onderstreept de toekomst van het bedrijf in Nederland. Steeds meer hoge managers van het bedrijf zullen zich in Amsterdam vestigen.
 

Centrum van de creatieve industrie

De locatie in de Amsterdamse Houthavens is van belang voor HARMAN. “De Houthavens zijn het nieuwe creatieve centrum,” zegt Philippe Rinckenberger, Vice President en General Manager HARMAN EMEA. “We vinden het geweldig dat we mediabedrijven, reclamebureaus, bedrijven in de entertainment en music studio’s tot onze buren mogen rekenen. Dat is inspirerend voor onze huidige medewerkers, is goed voor onze aantrekkingskracht op nieuwe medewerkers en zorgt ervoor dat we letterlijk in het midden van de creatieve industrie staan. We voelen ons hier thuis.”
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch