Hästens en Dutch Design Foundation over de innovatie van slaap

18-10-2018 (11:46) - Marketing

Op maandag 22 oktober host Hästens tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven een seminar over The Future of Sleep. Centraal staat het Hästens-bed met de iconische blauw-witte ruit die dit jaar de 40ste verjaardag viert.


Behalve een goed matras zijn er ook slaapomstandigheden die een belangrijke rol spelen. Drie geselecteerde designers - Kiki van Eijk, Laura Lynn Jansen & Justine Kontou en Govert Flint namens Enrichers - zijn na gesprekken met diverse slaapexperts en neurobiologen aan het werk gegaan om de optimale slaapcondities rondom een Hästens-bed in een designjasje te gieten. 

 

thema's

Binnen The Future of Sleep richten de drie designers zich ieder op een ander thema: Surroundings, Habits en Senses. Benieuwd naar de ideeën van de designers waar het gaat om het effect van temperatuur op je nachtrust, licht & geur in de slaapkamer of het wel of niet drinken van dat ene kopje thee voor het slapengaan? Het seminar vindt op maandag 22 oktober plaats van 15:30 - 17:30 uur in de Kazerne (Eindhoven) en is open voor iedereen. 

 

 


Bureaus

Media

Economisch