Heineken introduceert tapbier BLADE

08-01-2018 (12:27) - Marketing

Heineken heeft vandaag in het InnovatieLAB op Horecava zijn nieuwste innovatie gelanceerd: BLADE, een tapsysteem voor ondernemers van horeca bedrijven die hun gasten willen voorzien van een kwalitatief en perfect getapt glas Heineken bier.


BLADE is perfect voor ondernemers - van bareigenaren en kleine restaurants tot foodtrucks en hotelbars - die behoefte hebben aan een gebruiksvriendelijke tapinstallatie tegen lage kosten met weinig onderhoud, én die toch de beste bierbeleving biedt.


Geert Minnart, Directeur Out of Home HEINEKEN Nederland: ''We weten en een uitstekende service. Natuurlijk is daarbij ook altijd het doel om gasten de beste beleving te bieden. We weten uit onderzoek dat 81% van de gasten in horecazaken tapbier prefereert boven flesbier. Met de introductie van BLADE kan nu in alle horeca een perfect getapt biertje geserveerd worden. Met 8 liter fusten die 30 dagen vers blijven kunnen ondernemers hun gasten naast Heineken in de toekomst ook diverse speciaalbieren op tap bieden zonder dat zij direct een volledige tapinstallatie hoeven aan te schaffen.”


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch