HeroAgainstCornona bedankt mensen met vitaal beroep met feestelijk diner

31-03-2020 (13:50) - Marketing

Garcia, Mutti, Bidfood en de De Witte Brigade hebben HeroAgainstCornona (HAC) gelanceerd. Een initiatief waarmee ze mensen met vitale beroepen in het zonnetjke willen zetten. Als dank voor het heldhaftige werk dat zij verlenen maken deze 'vitale beroepers' met HAC wekelijks kans op een uitgebreid familiediner in stijl.
 
Het harde werk van medisch personeel, de politie, de brandweer en andere vitale beroepen verdient volgens Hero Against Corona een bijzondere beloning. Daarom slaan zij de handen ineen om de zorghelden van ons land extra te bedanken. Familieleden, vrienden, kennissen en collega’s kunnen hun favoriete ‘vitale beroeper’ aanmelden via Facebook of Instagram. Vervolgens worden iedere week meerdere winnaars bekendgemaakt.
 

Familiemoment 

GARCIAMuttiBidfood en De Witte Brigade zetten gezamenlijk de winnaars en hun familie in het zonnetje. Zo ontvangen alle gezinsleden van de winnaar een gloednieuwe outfit van GARCIA, die door BN’er Janice Blok thuis wordt bezorgd. Terwijl alle gezinsleden zich in hun nieuwe kledingstukken hijsen, parkeert er een foodtruck voor de deur. De koks van De Witte Brigade serveren, met Italiaanse producten van Mutti en Bidfood, een verfijnd viergangendiner. Tussen al het harde werken door kan de gelukkige vitale beroeper in alle rust genieten van een welverdiend familiemoment. Als kers op de taart ontvangt het gezin twee boodschappentassen met Italiaanse producten om zelf te kokkerellen. Al met al wordt het hele gezin flink in het zonnetje gezet, natuurlijk geheel volgens het coronabeleid.  

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch