Hornbach en lokale omroepen starten actie 'Kerstboom voor een ander'

10-12-2019 (14:45) - Marketing

Bouwmarkt Hornbach en zes lokale omroepen zijn vandaag gestart met de actie ‘Kerstboom voor een ander’. Tijdens de actie worden 150 kerstbomen weggegeven aan mensen die wel een oppepper kunnen gebruiken.

De actie wordt georganiseerd in samenwerking met de lokale tv-stations L1, RTV Oost, RTV Rijnmond, Omroep West, Omroep Brabant en OOG tv. De kerstbomen worden in de week van 9 december bezorgd. Naast reporters staan medewerkers van Hornbach paraat om de kerstbomen met standaard én cadeaubon voor het uitkiezen van decoratie te overhandigen.

‘Kerst is een tijd van samenzijn. Van gezelligheid en warmte”, vertelt Maarten Post, Marketingmanager Hornbach Nederland. “Maar helaas is dit niet voor alle Nederlanders vanzelfsprekend. Daar willen wij graag verandering in brengen. Bouwen, dat kunnen we als bouwmarkt als de beste. Bouwen aan de samenleving hoort daar zeker ook bij. In samenwerking met zes lokale omroepen bezorgen we het kerstgevoel bij mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.’

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch