Hunkemöller opent eerste winkel in China

14-06-2019 (14:21) - Marketing

Hunkemöller opent 15 juni aaanstaande haar eerste winkel in Shanghai, China. Hunkemöller is marktleider in Europa en wil ook haar positie ook in Azië gaan uitbouwen. Na de opening van de eerste store is het doel om nog 46 winkels te openen in de periode tot en met 2023. In totaal heeft Hunkemöller meer dan 930 winkels verspreid over Europa, waaronder nieuwe stores recentelijk geopend in Rusland en de 400e winkel in Duitsland.  
 
In totaal heeft Hunkemöller meer dan 930 winkels verspreid over Europa, waaronder nieuwe stores recentelijk geopend in Rusland en de 400e winkel in Duitsland. “Een opening in China is een natuurlijke ontwikkeling waarbij Europa’s grootste lingeriemerk de snelgroeiende economie betreedt en de vraag naar nieuwe Internationale merken beantwoordt”, zegt Philip Mountford.
 
De winkel is voorzien van het originele Hunkemöller winkelconcept, gecombineerd met veel innovatieve en nieuwe digitale functies die perfect aansluiten bij de Chinese markt. Net als alle andere winkels, zal deze flagship store naast de fashion collecties, ook de Private, Noir en HKMX collecties aanbieden. Met een oppervlakte van 130m2 is deze voor de Chinese markt geheel een nieuwe ervaring.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch