IKEA breidt assortiment uit met collectie voor gamers

IKEA breidt assortiment uit met collectie voor gamers

16-09-2021 (16:18) - Marketing

IKEA lanceert, in samenwerking met het gamersmerk Republic of Gamers (ROG), een collectie die speciaal is ontworpen voor gamers. Er zijn wereldwijd 3 miljard gamers: een grote groep die vaak nog wordt vergeten als het gaat om oplossingen voor een beter leven thuis. De IKEA collectie bestaat uit meer dan dertig designvolle, ergonomische en betaalbare meubels en accessoires, die bijdragen aan een optimale game-ervaring.
 
Denk aan een bureaustoel met een extra flexibele hoofdsteun, een multi-verstelbaar bureau en een muisdraad kabelbungee, zodat je je muis gemakkelijk kan bewegen. De collectie is vanaf oktober online en in alle IKEA winkels verkrijgbaar.


Ergonomisch

Alle producten zijn zo ontworpen dat gamers volledig in het spel kunnen opgaan en optimaal kunnen presteren. Zo kan het UPPSPEL bureau in hoogte versteld worden en gebruik je de uitsnede voor het kabelmanagement. De MATCHSPEL stoel geeft extra steun aan de onderrug en heeft een rugleuning van gaas die voor een goede ventilatie zorgt. De metalen computerhouder heeft vier wieltjes waardoor je de computer gemakkelijk verplaatst.

Een goede organisatie draagt bij aan je concentratie en kan het verschil maken in je spel. Zo zorg je er met de LÅNESPELARE mok en bekerhouder voor dat je drankje op zijn plek blijft en berg je met het UPPSPEL ophangbord alle hardware netjes op. Verbeter je volgende livestream met het LÅNESPELARE ringlicht met telefoonhouder.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch