IKEA en Sonos presenteren SYMFONISK collectie

08-04-2019 (17:14) - Marketing

Vandaag presenteren IKEA en Sonos de eerste twee producten van de SYMFONISK collectie. SYMFONISK combineert de woninginrichting- en designkennis van IKEA met de expertise van Sonos op het gebied van geluid. Het resultaat: een tafellamp-speaker en boekenplank-speaker met wifi.


De tafellamp brengt licht en geluid samen en laat zien hoeveel impact deze combinatie heeft op de sfeer in huis. De boekenplank - die je zowel kan ophangen als neerzetten - is een slimme combinatie van geluid en opbergen. De SYMFONISK producten maken kwalitatief geluid, design en technologie toegankelijk voor een breed publiek. De tafellamp en boekenplank zijn vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.


De samenwerking met Sonos past bij de focus van IKEA op meer slimme producten voor het dagelijks leven thuis. "Sfeer en gemak zijn essentieel voor de IKEA Home Smart producten. Dat zie je terug in de SYMFONISK collectie: de combinatie van licht en geluid in de tafellamp zorgt ervoor dat er minder apparaten en snoeren nodig zijn. De boekenplank kan je met haakjes vastzetten op vrijwel elke plek, of gewoon horizontaal of verticaal neerzetten", aldus Björn Block, Business Leader van IKEA Home Smart.


Van 9 tot en met 14 april kunnen geïnteresseerden een sneak peek krijgen van de nieuwe SYMFONISK collectie tijdens Salone del Mobile in Milaan .
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch