IKEA Festival: een huiskamertour rondom de wereld

IKEA Festival: een huiskamertour rondom de wereld

09-09-2021 (16:17) - Marketing

IKEA organiseert op donderdag 16 september het eerste digitale IKEA Festival. Hiermee opent het Zweedse woonwarenhuis - 24 uur lang - virtueel de deuren naar tal van nieuwe ervaringen.
 
Artiesten, designers, dj's en chef-koks toveren hun huis om in een virtueel podium waar ze hun talenten delen met de rest van de wereld. Het digitale evenement vindt plaats in meer dan honderd huizen en vijftig landen. Iedereen kan meegenieten van woonkamerconcerten, kookshows en home makeovers. Nederlandse bezoekers kunnen het festival op 16 september volgen via IKEA.nl/festival.
 

Programma

Bezoekers van het IKEA Festival kunnen verschillende virtuele kamers bezoeken. Zo is er een 24-uur durende dj-marathon live vanuit het huis van dj's zoals Kaytranada, Loraine James en Zuli. Ook zijn er huiskamerconcerten van bijvoorbeeld Arlo Parks, Amaarae en Clay and friends.
 
Foodies krijgen een kijkje in de keuken van chef-koks als Pasta Queen en Paul Svensson en interieurliefhebbers kunnen zich laten inspireren door binnen te kijken bij ontwerpers Virgil Abloh en Ilse Crawford. De echte IKEA fan reist door de tijd in het digitale IKEA Museum en leert alles over 78 jaar geschiedenis van het Zweedse woonwarenhuis en over de veranderingen in interieur gedurende de jaren.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch