Jarige Fontys Hogeschool Communicatie gaat 40 uur gratis werken

06-06-2018 (12:54) - Marketing

Ter ere van het 40-jarig jubileum van Fontys Hogeschool Communicatie in Eindhoven gaat de opleiding samen met studenten, docenten en alumni 40 uur non-stop werken om doelgroepen binnen Eindhoven te verbinden en de stad nog leuker, mooier en leefbaarder te maken.


Menno van Gaal
, docent en mede-initiatiefnemer: "We mogen Eindhoven al 40 jaar onze thuisstad noemen, dus wordt het hoog tijd dat we iets terugdoen. Onze studenten, docenten en alumni gaan aan de slag om bijzondere doelgroepen aan elkaar te verbinden, zodat beiden er beter van worden. Denk aan laaggeletterden en hoogopgeleiden, expats en studenten, kunstenaren en horecaondernemers. Vrijdagmiddag 16:00 uur gaan we deze concepten pitchen aan vertegenwoordigers van de stad. Denk aan een wethouder, maar ook aan ondernemers en organisatoren van grote Eindhovense initiatieven. Deze kunnen een concept adopteren, gratis en voor niks, als ze beloven er iets mee te gaan doen."
 

Reünie

Op vrijdagavond is er een grote reünie op het Fontys-terrein aan de Rachelsmolen. Van 17:00 tot 22:00 uur zijn alle alumni van de afgelopen 40 jaar welkom. Van Gaal: "We organiseren een barbecue en een groots feest. Alle alumni kunnen tot 15 juni een kaartje kopen via onze website, maar we sporen ze vooral ook aan om hun oud-klasgenoten te taggen op Facebook en LinkedIn. Want hoe meer bekende gezichten er zijn, hoe leuker het voor je is."
 
Alle informatie over het jubileum en de kaartverkoop hier zijn te vinden

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch