Jumbo breidt bezorgservice in Zeeland verder uit

Jumbo breidt bezorgservice in Zeeland verder uit

27-02-2019 (11:25) - Marketing

In Zeeland bestellen steeds meer klanten hun boodschappen bij Jumbo online. Om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen, is Jumbo deze week gestart met de rechtstreekse bezorging van de boodschappen vanuit een  hub in Middelburg. Voorheen werden de boodschappen vanuit diverse Jumbo supermarkten bezorgd. Door ook te werken met een centrale hub, kan de supermarktketen meer klanten bedienen en is er keuze uit meer en kortere bezorgmomenten. 

 

De bezorging via hubs maakt onderdeel uit van een nieuwe test om het bezorg proces efficiënter in te richten. Rechtstreekse thuisbezorging biedt niet alleen voordelen voor de klant, het is óók beter voor het milieu. Door te leveren via één centraal distributiepunt kan Jumbo haar capaciteit beter benutten en de bezorging beter plannen. Hierdoor worden minder kilometers gemaakt.
 

Verdere uitrol

Ook in andere plaatsen in Zeeland gaat het bezorgen van boodschappen rechtstreeks vanuit de hub in Middelburg plaatsvinden. Over twee weken is Vlissingen aan de beurt en vier weken daarna gaan ook Goes en Heinkenszand over tot rechtstreekse bezorging van boodschappen.
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch